Toerclub Westfrisia  
Startpagina Rittenoverzicht Ritverslagen Nieuwsbrief Ledeninfo Fotocollage Weerpagina Contactpagina
 
  bericht-renners     


     shirt tcwestfrisia a
Algemene Clubinformatie
Toerclub Westfrisia is anno 1988 opgericht en sindsdien aangesloten bij de NTFU - verenigingscode: 107033   -   K.v.K. nr: 40.62.57.87
Gedurende het wegseizoen, van de eerste zondag in maart t/m. de laatste zondag in oktober, wordt er elke zondag gefietst in clubverband. De route is telkens anders, elke week is er een ander clublid die de route uitzet door het mooie West-Friese land en dus veel variatie. De afstand varieert van 50 - 90 km in maart en oktober, tot
100 km in april t/m. september.

Het gaat ons er vooral om de gezondheid op peil te houden in een gezellige sfeer,
dus verwacht van ons geen Marmotte of andere uitputtings-slagen. Wie evenwel flink aan de boom wil schudden krijgt natuurlijk alle ruimte. "Samen uit, samen thuis"
is vrijwel de enige regel.

Onderweg wordt er een koffiestop ingelast in een café waarbij het meegebrachte broodje of de koekreep genuttigd kan worden. Op voorspraak van de leden wordt er ook meegedaan aan fietsevenementen van anderen o.a. Ronde van Noord-Holland, Classico Boretti, Dam tot Dam, 11 stedentocht enz.

Één keer per jaar organiseren wij een clubweekend van vrijdagmorgen tot en met
zondagmiddag. Wij overnachten dan in een vriendelijk geprijsd familiehotel ergens in het land en fietsen dan op vrijdagmiddag - zaterdag en zondagochtend.

De 'niet fietsers' verzorgen een eigen programma met diverse bezoeken aan . . . ??
In november is er de jaarlijkse ledenvergadering en enkele weken later onze
feestavond waarbij enkele leden worden gehuldigd (competitie hoeveelheid KM's en aantal ritten aanwezigheid - deelname).

Bent U op zoek naar een gezellige kleine fietsclub die elke zondag een fietstocht door het West-Friese land maakt? Het maakt niet uit of U vrouw of man bent.
De kruissnelheid ligt ergens tussen de 24 en 28 km/uur en we zijn meestal tussen 13:00 en 14:00 uur weer thuis. Meldt U aan als lid (Je bent automatisch lid van de NTFU en als zodanig verzekerd) of kom gewoon eens een keer met ons meefietsen.

Lid worden ?  klik hier 
pijl-boven
Contactgegevens Clubinformatie Wielersportbond Het Weer
Secretaris: R. Korbag Lid worden De NTFU Buienradar
telefoon 0228724334 Meer informatie Toerclub Fietsverzekering Bewolking
mail E-mail secretaris Routebeschrijving Clubhuis  NTFU - Visie en Missie Pollenkaart
 

 

© Toerclub WestFrisia